Градиме компанија која ќе трае и после нас

Тим

Културата на нашата компанија ги става луѓето и тимската работа во срцето на нашите достигнувања. Придружете ни се и станете дел од нашиот тим.

Глобално присуство

Нашето присуство ширум светот е доказ за нашата беспрекорна грижа за клиентите и поддршката
што им ја даваме.

Квалитет на производи

Широко портфолио на висококвалитетни производи како директен резултат на
користење највисок квалитет на
суровини, производство
и контрола на квалитетот.

Зошто да не изберете нас?

Добредојдовте во Комфи Ангел, брзорастечка компанија лоцирана во Прилеп, Македонија. Посветени сме на обезбедување висококвалитетни, одржливи производи за нашите клиенти.

Нашите фабрики имаат акредитација за BSCI и Oekotex, осигурувајќи дека нашите производи се произведуваат во општествено и еколошки одговорни услови.
Дополнително, ние се придржуваме до стандардите ISO9001, гарантирајќи постојан квалитет и внимание на деталите.

Со нашата GRS сертификација, го проширивме нашиот бизнис во категоријата за рециклирана постелнина, продолжувајќи ја нашата посветеност на одржливост.
Нашиот фокус на задоволството на клиентите не тера да понудиме најдобар квалитет, цена и услуга.

Comfy Angel е меѓународно призната компанија за квалитет на производство, претставена во над 21 земја во светот.

Што нудиме?

Истражете ги нашите премиум дизајнирани производи со нивните комфорни карактеристики и пронајдете го совршениот избор за вас.

Перници

со мекост и поддршка.

Јоргани

за убав сон.

Заштитници и наддушеци

дополнителен слој на удобност.

Перници

0
неделно

Duvets​

0
неделно

Заштитници и наддушеци

0
неделно
Corporate map with location pins

Irena Jakimovska

Сопственик/Управен директор

Filip Veleski

Менаџер на компанијата

Запознајте не подобро

Во нашата компанија успехот е резултат на стратегискиот менаџмент. Ние инвестираме од година во година во најнова технологија и ги зголемуваме капацитетите каде што е потребно.
Во комбинација со нашата продажна сила и свесноста за пазарот, постигнавме континуиран раст.
Покрај нашиот активен тим за продажба, имаме претставници ширум Европа, кои ни овозможуваат да дојдеме до нови клиенти.

Секоја година учествуваме на трговскиот саем Heimtextil Trade Fair во Франкфурт, обезбедувајќи ни можност да се запознаеме со нашите клиенти лице во лице.

Нашата посветеност на растот и задоволството на клиентите се во првите редови на сè што правиме и се стремиме да им ги обезбедиме најдобрите можни производи и услуги на нашите клиенти.

Сертификати и квалитет