Заштитници за душек

Ние произведуваме богати удобни заштитници за душеци и јоргани кои го продолжуваат векот на вашиот душек додека ја подобруваат вашата севкупна хигиена и чистотата на вашиот простор.

Нашата главна цел е да произведеме јоргани и заштитници кои се направени да бидат хипоалергични, бесшумни и разладни

Lunna

Филот од 170 грама/м2 на Lunna Protector е направен од печени полиестерски влакна.

На четирите агли се поставени еластични ленти за полесно прицврстување.

Soft Touch

Заштитникот за душек Soft Touch е направен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна.

На четирите агли се поставени еластични ленти за полесно прицврстување.

Dual Layer

Двослоен заштитник кој го продолжува животот на вашиот душек и дава чувство на удобност и пријатност.

Водоотпорен

Водоотпорниор заштитник за душек е дизајниран да го штити и да му го продолжи животниот век на вашиот душек.

Green Tea

Овој заштитник е мека и удобна подлога за спиење со која покрај удобноста и заштитата на вашиот душек, добивате и одлична терморегулаторна покривка која во исто време овозможува порелаксиран сон благодарение на третманот со зелен чај.

Febreze

Febreze е мек и удобен заштитник за спиење. 

Квилтан

Квилтаниот водоотпорен заштитник за душек е изработен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна.

Го штити душекот од разни течности и дамки, а воедно го продолжува животниот век на душекот.

На четирите агли се поставени еластични ленти за полесно прицврстување.