Новости

Европски Бизнис Награди

Комфи Ангел ДОО доби награда за државен јавен шампион во категоријата увоз-извоз на церемонијата на европските бизнис награди на 27 мај 2014 година во Атина,

Read More »

Торен Бизнис Школа во Шведска

Средношколците од бизнис школата Торен во Гавле, Шведска, заедно со некои од нивните професори го посетија Комфи Ангел на едукативна сесија и развојна политика. Comfy

Read More »