Јоргани

Произведуваме јоргани со различна дебелина што ви овозможуваат да изберете според ваша погодност.

Во зависност од температурата во вашата соба обезбедуваме јоргани
за сите сезони од годината.

Ја посветивме нашата работа на обезбедување јоргани кои можат да го трансформираат вашето искуство при спиењето. Инвестирањето во еден ваков јорган може да ви овозможи пријатен сон по напорниот ден.

Lunna - памучен јорган

Навлаката за јорган е изработена од 100% природен материјал – памучна ткаенина. Висококвалитетните материјали од кои е направен овој памучен јорган гарантираат долг животен век на производот.

Comfo

Comfo јорганот е идеален јорган за пролетниот и есенскиот период од годината. Удобниот јорган е направен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна.

Carbon

Јорганот Carbon е уникатно и иновативно решение за најпријатните ноќи, кое е комбинација на удобност и практичност со врвна технологија.

4 Seasons Јорган

Два јоргани, едниот 150g/m2, другиот 300g/m2, поврзани со пластични нитни, претворајќи се во јорган погоден за сите годишни времиња.

Forest

Ви го претставуваме нашиот летен јорган изработен од 100% памук, специјално дизајниран за вашите најблиски за удобен и мирен сон во топлите ноќи.

Dual Color

Идеален јорган кој го чува вашето тело топло во текот на пролетните и есенски ноќи.

Urban

Урбан јорганот е направен од комбинација од памук и полиестер, мешавина од природни и синтетички материјал.

Koni Summer комплет

Внатрешноста на сетот е полнета со полиестерски влакна кои нудат распределба на тежината на јорганот. Наменет е за летниот период.

Bamboo

Јорганот има полнеж од природни бамбусни влакна кои нудат врвна регулација на топлината.