Перници

Врз основа на нашето истражување и посветена работа низ годините, произведуваме перници кои се
поддршка и потпора за вратот, телото и нозете.

Нашата компанија има произведено бројни видови од најмеки до најтврди перници
во зависност од потребите и желбите на клиентите.

Snorban

Специјален внатрешен блок од пена се превиткува на начин да ја помогне и да ја поправи положбата на вратот додека спиете. Посебно погоден за спијачи на грб.

Cumulus

Перницата Cumulus е луксузна, богато наполнета, двострана перница. Перницата има две комори со различни типови на полнење, што резултира со две различни страни на перницата за различно чувство на удобност.

Перница со пердуви

Искусете го квалитетот на долготрајната перница со пердуви. Традиција која е докажана и се уште го држи врвот.

Aloe Vera

Барате поголема поддршка за вратот и главата додека спиете, а исто така сакате луксузен изглед на вашата перница? – Имаме одличен предлог за вас, тоа е нашата перница од Алое Вера.

Блок

Едната страна е изработена од HR пена, со погруба подлога, додека другата страна е изработена од мемориска пена со помека подлога.

Латекс

Првиот дел e полн со 250 грама полиестерски влакна. Вториот и третиот дел се од  латекс кој овозможува проток и циркулација на воздухот. Четвртиот дел е полн со 400 грама полиестерски влакна.

100% висококвалитетна памучна покривка.

Balloon

Навлаката од која е изработена перницата е висококвалитетен памук кој овозможува чувство на нежен допир.

Полнењето на памучната перница е направено од силиконски полиестерски топчести влакна.

Бокс

Бокс перница овозможува чувство на мекост и удобност со 100% памучна надворешност.

Исполнет со полиестерски влакна кои ви нудат удобност при спиење.

Ела

Нејзината обвивка е изработена од полиестерски ткаени влакна што и дава поголем волумен и поголема мекост и удобност на самата перница.

Green Tea

Green Tea перницата е обработена со екстракт од зелен чај.

Исполнета е со силиконски полиестерски топчести влакна.

Memory Gel

Memory Gel перницата е изработена од густа количина на мемориска пена, а во средината на перницата има гел за разладување.

He & She

Обвивката е 100% полиестерски ткаени влакна што и дава поголем волумен и поголема мекост на самата перница.

Polycotton

Перницата е направена од мешавина од долги измешани памучни и полиестерски влакна за совршен баланс на мекост и сила.

Carbon

Материјалот има карбон влакна кои ја намалуваат електричната енергија и нудат порелаксиран сон, а притоа ве штитат од непријатни мириси и прашина.

Мемори

Мемори пената овозможува перницата да се прилагоди на совршена форма која најдобро ќе одговара за добар сон.

Перница за трудници

За време на бременоста, перницата помага при спиење и им дава поддршка на грбот, стомакот и нозете.