Најголемата перница во светот

Share This Post

Во 2013 година, Комфи Ангел влезе во историјата со соборување на Гинисовиот рекорд за најголемата перница некогаш создадена. Колосалната перница имаше неверојатни 17,12 метри ширина и 17,12 метри должина, демонстрирајќи ја исклучителната изработка и иновативниот дух на компанијата. Ова извонредно достигнување ја покажа посветеноста на Comfy Angel за поместување на границите на она што е можно во светот на висококвалитетните текстилни продукти. Перницата која соборува рекорди не само што ја истакна техничката експертиза на тимот на Comfy Angel, туку и ја нагласи нивната посветеност на извонредноста и креативноста во нивната индустрија.

More To Explore

Новости

Најголемата перница во светот

Во 2013 година, Комфи Ангел влезе во историјата со соборување на Гинисовиот рекорд за најголемата перница некогаш создадена. Колосалната перница имаше неверојатни 17,12 метри ширина

Новости

Heimtextil Саем, 2014 Франкфурт, Германија

Секоја година Comfy Angel учествува на еден од најголемите саеми за домашен текстил во Европа. Оваа година компанијата беше единствената од Македонија која учествуваше на