Heimtextil Саем, 2014 Франкфурт, Германија

Share This Post

Секоја година Comfy Angel учествува на еден од најголемите саеми за домашен текстил во Европа.

Оваа година компанијата беше единствената од Македонија која учествуваше на саем со ваков обем, кој броеше повеќе од 67.000 посетители од 133 земји.

More To Explore

Новости

Heimtextil Саем, 2014 Франкфурт, Германија

Секоја година Comfy Angel учествува на еден од најголемите саеми за домашен текстил во Европа. Оваа година компанијата беше единствената од Македонија која учествуваше на

Новости

Дом за стари лица Киро Крстевски Платник

Успешно беше реализиран уште еден настан од низата општествено одговорни настани, по повод „10-годишниот јубилеј на Комфи Ангел“. Во нашите партнерски односи со Градската библиотека