Донација за Србија и Босна и Херцеговина

Share This Post

Амбасадорите на Република Србија и Република Босна и Херцеговина, Црвениот крст во Република Македонија и менаџерите на Комфи Ангел упатија благодарни поздрави до сите вработени во Комфи Ангел, кои покажаа висока општествена свест и одговорност и донираше парична помош за семејствата кои беа најмногу погодени од поплавите што беснееја во Србија и Босна и Херцеговина.

Галерија

More To Explore

Новости

Heimtextil Саем, 2014 Франкфурт, Германија

Секоја година Comfy Angel учествува на еден од најголемите саеми за домашен текстил во Европа. Оваа година компанијата беше единствената од Македонија која учествуваше на

Новости

Дом за стари лица Киро Крстевски Платник

Успешно беше реализиран уште еден настан од низата општествено одговорни настани, по повод „10-годишниот јубилеј на Комфи Ангел“. Во нашите партнерски односи со Градската библиотека