Европски Бизнис Награди

Share This Post

Комфи Ангел ДОО доби награда за државен јавен шампион во категоријата увоз-извоз на церемонијата на европските бизнис награди на 27 мај 2014 година во Атина, Грција.

More To Explore

Новости

Heimtextil Саем, 2014 Франкфурт, Германија

Секоја година Comfy Angel учествува на еден од најголемите саеми за домашен текстил во Европа. Оваа година компанијата беше единствената од Македонија која учествуваше на

Новости

Дом за стари лица Киро Крстевски Платник

Успешно беше реализиран уште еден настан од низата општествено одговорни настани, по повод „10-годишниот јубилеј на Комфи Ангел“. Во нашите партнерски односи со Градската библиотека