Торен Бизнис Школа во Шведска

Share This Post

Средношколците од бизнис школата Торен во Гавле, Шведска, заедно со некои од нивните професори го посетија Комфи Ангел на едукативна сесија и развојна политика. Comfy Angel го поздравува овој тип на проекти и е подготвен дури и да ги промовира како начин на практична помош за студентите кои се заинтересирани да дознаат повеќе за приватниот бизнис сектор и светот на бизнисот воопшто.

Галерија

More To Explore

Новости

Heimtextil Саем, 2014 Франкфурт, Германија

Секоја година Comfy Angel учествува на еден од најголемите саеми за домашен текстил во Европа. Оваа година компанијата беше единствената од Македонија која учествуваше на

Новости

Дом за стари лица Киро Крстевски Платник

Успешно беше реализиран уште еден настан од низата општествено одговорни настани, по повод „10-годишниот јубилеј на Комфи Ангел“. Во нашите партнерски односи со Градската библиотека